Covid-19

Geachte klant,

Het zal u allemaal niet ontgaan zijn, de Nederlandse regering heeft net als in andere Europese landen diverse adviezen en maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Ook wij hebben enkele voorzorgmaatregelen genomen. De gezondheid van onze medewerkers en van onze klanten hebben een hoge prioriteit. 

Onderstaande weergaven gelden tot 15 meo 2020, wat betekend dat voor u?

  • Orderverwerkingen:

De verwerking van de orders blijft vooralsnog ongewijzigd.
 

  • Leveringen:

De leveringen van maatwerk hordeuren kennen een vertraging van 5 werkdagen, de leveringen zullen wel door onze transportbedrijven op gepaste afstand en zonder contact plaats hebben.
 

  • Bereikbaarheid kantoor:

Wij zijn prima bereikbaar, wij adviseren wel zoveel mogelijk via e-mail te communiceren, indien u orders of materiaal wilt komen afhalen, geef dan tijdig aan hoe laat u bij ons afhaaladres bent.
Wij zullen dan alles netjes neerzetten.
 

  • Voorraden:

Wij krijgen veel vragen of onze voorraden wel toereikend zijn door de ontstane situatie, wij kunnen u geruststellen dat wij van alles meer dan voldoende voorraad in huis hebben om nu en de nabije maanden snel en goed te produceren en te leveren.
 
 
We zullen u voorzien van updates indien er aanleidingen zijn, in alles zijn we afhankelijk van gezondheid van medewerkers en de maatregelen welke de overheid neemt.
We hopen op uw begrip en hopen dat de gevolgen voor uw en ons bedrijf beperkt zullen blijven.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons kantoor opnemen met ons via +31623507490 of info@rolhorrenonline.com
 
We vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en pas goed op uw gezondheid, de gezondheid van uw gezin en naaste.

Rolhorrenonline.com

© 2008 - 2020 Rolhorrenonline.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel