Plisséhordeuren

Door te kiezen voor één van de Plisséhordeuren van Rolhorrenonline.com kiest u voor een stijlvolle insectenwering voor uw deuren. De Plisséhordeur kenmerkt zich door het feit dat het gaas niet oprolt maar opvouwt. Onze Plisséhordeuren zijn leverbaar in meer dan 140 typen en daardoor toepasbaar bij bijna elke deur- of schuifpuitype. De Plissédeur is zowel binnen als buiten te gebruiken en is kindvriendelijk. Wij leveren twee soorten Plisséhordeuren, type Basic en type De Luxé.  Met de Plisséhordeur Basic profiteerd u van een ruime kleurkeuze en scherpe prijs! Daarnaast is de Plisséhordeur Basic stiller dan het type De Luxé. Onze Plisséhordeuren worden volledig op maat geleverd zodat u deze zelf makkelijk kunt installeren. 

compleetral90014000.jpg

Plisséhordeur De Luxé

De Plisséhordeur De Luxé is het meest verkochte en beste type Plisséhordeur die onder Japanse licentie is geproduceerd en kenmerkt zich door zijn strakke en fijne afwerking van de onderdelen. De Plisséhordeur is standaard leverbaar in 11 kleuren en 6 breedte typen. Het gaas is verkrijgbaar in zwart en grijs. De Plisséhordeur De Luxé kan zowel in-de-dag als op-de-dag geplaatst worden. Prijs v.a. €239,-

Plisséhordeur Basic 24mm en 38mm

De Plisséhordeur Basic is een nieuw ontwikkeld model waarbij in plaats van twee kettingpartijen, zoals bij de Plisséhordeur de Luxé nog maar één kettingpartij is toegepast. De Plisséhordeur is standaard leverbaar in 24 standaard kleuren! De Plisséhordeur Basic kan zowel in-de-dag als op-de-dag geplaatst worden. Prijs v.a. €199,- 

Uitvoering als Dubbele Plissédeur

Bij dubbel openslaande deuren kunnen de Plisséhordeur Basic en De Luxé als dubbele deur worden uitgevoerd. Een dubbele Plisséhordeur wordt geleverd met een extra lange bovenkoof en onderstrip. 

Levertijden Plisséhordeuren

 • Plisséhordeur Basic: 10 werkdagen*
 • Plisséhordeur De Luxé: 10 werkdagen*

Alle prijzen die u op onze website ziet zijn inclusief btw en verzendkosten. In het geval dat u nog vragen heeft over onze diverse Plisséhordeuren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u graag van advies over uw horren op maat. Plisséhordeuren van hoogstaande kwaliteit online bestellen. 

* Plissédeuren van 110cm, 130-190cm en de basic 24mm worden speciaaal voor u gemaakt en hebben een levertijd van 20 werkdagen. 

 • Plisséhordeur Basic ENKEL (breedte max 190cm)
  Plisséhordeur Basic ENKEL (breedte max 190cm)
  € 199,00
 • Plisséhordeur Basic DUBBEL (breedte max 380cm)
  Plisséhordeur Basic DUBBEL (breedte max 380cm)
  € 449,00
 • Plisséhordeur De Luxé ENKEL (Breedte max. 200cm)
  Plisséhordeur De Luxé ENKEL (Breedte max. 200cm)
  € 239,00
 • Plisséhordeur De Luxé DUBBEL (Breedte max. 400 cm)
  Plisséhordeur De Luxé DUBBEL (Breedte max. 400 cm)
  € 499,00
© 2008 - 2020 Rolhorrenonline.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel